Opleiders die voldoen aan de criteria van de STAP-regeling, kunnen hun opleidingen laten opnemen in het zgn. STAP-register bij DUO. Via dit register kunnen individuele burgers vanaf 2022 STAP-subsidie aanvragen voor deelname aan een opleiding, studie, cursus of training.

EDU-DEX zorgt ervoor dat ruim vóór de zomer van dit jaar de automatische koppeling met het STAP-register bij DUO klaar is. Dat is goed nieuws voor opleiders die bij EDU-DEX zijn aangesloten! Want EDU-DEX heeft inmiddels meer dan 200 uur IT-tijd gestoken in het realiseren van die koppeling; uren die deze opleiders niet zelf hoeven te investeren. In deze EDU-DEXpress delen we voor het eerst de exacte specificaties met alle betrokkenen. Want er worden wèl wat extra gegevens gevraagd!

via EDU-DEX je opleidingsgegevens óók naar het STAP-register

EDU-DEX is ervoor opgericht om het voor opleiders makkelijker, foutlozer en goedkoper te maken om hun gegevens via één systeem op meerdere platforms en portals te publiceren en te onderhouden – elke dag. Bij EDU-DEX bewerk je de gegevens maar één keer – handmatig of automatisch. En wij leveren elke 24 uur de meest recente gegevens aan ruim 50 platforms, portals en zoeksites – waaronder dus vanaf 2022 het STAP-register.

Naar de STAP-informatiepagina bij DUO