Oplossingen

voor Opleiders

Hoe werkt het?

Via EDU-DEX kunnen opleiders hun cursusgegevens publiceren in elk overzicht, catalogus, App, zoeksite of LMS. Honderden opleiders zijn aangesloten bij EDU-DEX; elke maand meer. Zij leveren alle gegevens over hun programma’s dagelijks, rechtstreeks aan EDU-DEX. Zo weten ze zeker dat portals, LMS’sen, Apps en catalogi al de volgende dag actuele, betrouwbare en complete informatie kunnen publiceren. En cursisten goed kunnen vergelijken, met altijd de juiste prijzen en startdata.

Wat levert het op?

Opleiders zijn vaak handen vol geld en veel wekelijkse mensuren kwijt aan het 1-op-1 bijwerken van alle mogelijke portals, catalogi, platforms en Apps. Dat is foutgevoelig, tijdrovend en traag. Deelnemers aan EDU-DEX zijn van die sores af en kunnen via één systeem alle voorkomende externe overzichten bijwerken. Zodat ze nooit meer inschrijvingen krijgen voor startdata die zijn veranderd, voor verouderde of onjuiste prijzen. En niet steeds voor nieuwe klanten of platforms weer een extra koppeling of invoerprotocol moeten (laten) maken.

De aansluiting bij EDU-DEX is min of meer vergelijkbaar met de koppeling met een ander extern systeem. Het grote verschil is, dat je via EDU-DEX alle andere systemen kunt voorzien van dezelfde gegevens – automatisch, en elke dag. Dat scheelt duizenden Euro’s per jaar en heel veel wekelijkse uren.

Wat kost het?

EDU-DEX is door opleiders opgezet als collectieve, kostenloze service aan de klant, de afnemer. De voordelen: minder kosten, minder tijd voor het opzetten van 1-op-1 koppelingen, minder foutgevoelig, en elke 24 uur up-to-date.

De kosten voor deelname aan dit systeem zijn per opleider € 800 per jaar. Opleiders die alléén op de website Leeroverzicht.nl en RIO willen staan, betalen per jaar € 450. Naast de jaarlijkse kosten, betalen alle nieuw aangesloten opleiders eenmalige aansluitkosten van € 500.

Gebruik onze checklist om uit te rekenen hoeveel geld en tijd je bespaart met een eenvoudig rekenvoorbeeld.

Aanmeldingsformulier opleider

Meer informatie?

Bekijk het animatiefilmpje hieronder voor de voordelen van opleiders (1,5 min).

Onze nieuwsbrieven

Support

Hier vindt u de oplossing

EDU-DEX staat bekend om z’n supersnelle response op vragen en issues. Via de eerste drie opties hieronder heb je 24/7 zelfs binnen een paar minuten antwoord. Meer informatie over support vind je hier.

Technische manual & veelgestelde vragen

Doorzoek online onze uitgebreide documentatie en ondersteuning bij alle technische & veelgestelde vragen. Veel vragen en antwoorden zijn opgenomen in de FAQ-sectie.

Algemene handleiding

Raadpleeg de uitgebreide handleiding wanneer je als opleider handmatig je gegevens invoert. In hoofdstuk 8 ook informatie over de export van ingevoerde gegevens.

Validator

Test in enkele seconden live via de Validator of jullie nieuwe XML- of JSON-bestanden valideren tegen de data-standaard van EDU-DEX.

 

Translator

Vertaal de standaard export van EDU-DEX voor een partij die (nog) niet is aangesloten bij EDU-DEX. Translator is door enkele opleiders ontwikkeld, en wordt door EDU-DEX ondersteund.

Telefoon

Bel 085 – 877 1088 voor telefonische ondersteuning.

Mail / Formulier

Binnen twee werkdagen reactie op je vragen aan EDU-DEX.

Ja, wij sluiten ons graag aan bij EDU-DEX !

naar het aanmeldformulier

Wat betekent EDU-DEX voor jouw instituut?

Tijdens het jaarlijkse seminar in 2023 werd een informatieve podcast opgenomen met EDU-DEX-directeur Rino Schreuder. Hij gaat in gesprek met Peter van den Hout over wat EDU-DEX doet en de voordelen ervan voor bedrijven, opleiders en cursisten.

Stichting EDU-DEX

Telefoon

085 8771088

E-mail

support(at)edudex.nl