Aanmelden
als opleider bij EDU-DEX

Keuze 1: heb je EDU-DEX nodig?

  • Heb je een probleem met het rechtstreeks bijhouden van je opleidingsinformatie in meerdere portals en zoeksites, of in portals die zonder EDU-DEX niet of nauwelijks te vullen zijn? Dan is EDU-DEX een oplossing: ons systeem koppelt direct met 60+ zoeksites en portals, waaronder het STAP-register en het NPLO.
  • Heb je geen probleem met het bijhouden van portals? Dan heb je EDU-DEX niet nodig; de meeste portals hebben immers ook een rechtstreekse toegang.
  • LET OP: opname van opleidingsgegevens in EDU-DEX is niet voldoende voor opname in het STAP-register. Voor opname in het STAP-register moet een opleider eerst door een erkennende organisatie zijn ingevoerd bij DUO. Zie voor meer informatie: www.stapvooropleiders.nl/

Keuze 2: light of full account

Keuze 3: handmatig of per XML?

  • handmatig: deze optie is voor opleiders die geen relationele database hebben; en/of met maximaal ca. 25 programma’s met slechts enkele startmomenten per jaar; en/of opleiders die snel willen beginnen en de XML-feed nog niet af hebben (zij kunnen later eenvoudig overstappen naar XML)
  • XML koppeling: XML is de taal waarmee de gegevens van de ene database worden omgezet naar de indeling van een andere database – via een zgn. API (Application Programming Interface). EDU-DEX vraagt XML-bestanden die naadloos aansluiten op de EDU-DEX-datastandaard. Documentatie hierover vind je in onze online Technical Manual.

naar het aanmeldformulier

Stichting EDU-DEX

Telefoon

085 8771088

E-mail

support(at)edudex.nl