Aanmelden
als opleider bij EDU-DEX

Keuze 1: heb je EDU-DEX nodig?

  • Heb je een probleem met het rechtstreeks bijhouden van je opleidingsinformatie in meerdere portals en zoeksites, of in portals die zonder EDU-DEX niet of nauwelijks te vullen zijn? Dan is EDU-DEX een oplossing: ons systeem koppelt direct met 80+ zoeksites en portals, waaronder ook Leeroverzicht.nl en RIO.
  • Heb je geen probleem met het bijhouden van portals? Dan heb je EDU-DEX niet nodig.

Keuze 2: light of full account

  • Light account: opleiders die alleen aansluiten voor opname in de website Leeroverzicht.nl van de Rijksoverheid en RIO, kunnen kiezen voor een light account (€ 450/jaar). Hun informatie is niet zichtbaar voor andere portals.
  • Full account: opleiders die aansluiten voor doorgifte van hun informatie aan meer dan één van de ruim 80 platforms en zoeksites die bij EDU-DEX zijn aangesloten, kiezen een full account (€ 800/jaar).
  • Voor de start van een EDU-DEX-account is altijd, eenmalig € 500 verschuldigd, ongeacht het soort account (light of full).

Keuze 3: handmatig, per XML of met JSON API?

  • handmatig: deze optie is voor opleiders die geen relationele database hebben; en/of met maximaal ca. 25 programma’s met slechts enkele startmomenten per jaar; en/of opleiders die snel willen beginnen en hun XML-feed nog niet af hebben (zij kunnen later eenvoudig overstappen naar XML)
  • XML koppeling: XML is de taal waarmee de gegevens van de ene database worden omgezet naar de indeling van een andere database – via een zgn. API (Application Programming Interface). EDU-DEX vraagt XML-bestanden die naadloos aansluiten op de EDU-DEX-datastandaard. Documentatie hierover vind je in onze online Technical Manual.
  • JSON API koppeling: met deze optie kunnen gegevens in JSON-formaat bij EDU-DEX worden aangeleverd via een REST API. Deze bestanden dienen naadloos aan te sluiten op de EDU-DEX datastandaard. Documentatie hierover vind je in onze Technical Manual.

naar het aanmeldformulier

Stichting EDU-DEX

Telefoon

085 8771088

E-mail

support(at)edudex.nl