Volgend jaar bestaat EDU-DEX tien jaar! Tijdens de jaarvergadering in de ochtend staan we stil bij de centrale dataschakel in de opleidingsmarkt die EDU-DEX sinds 2014 is geworden. En tijdens het middagseminar kijken we 10 jaar vooruit!

De volgende parallelsessies zijn al vastgesteld. Alle sessies worden twee keer gegeven:

Leeroverzicht.nl – de doorontwikkeling naar hèt centrale platform voor opleidingsinformatie; EDU-DEX is een hoofdleverancier van gegevens (Helga Ultzen, projectmanager Leeroverzicht)

CompetentNL – hoe kunnen opleiders skills koppelen aan opleidingen, zodat men programma’s kan zoeken op basis van skills? EDU-DEX doet mee met een pilotproject waarin dit wordt onderzocht. De presentatie wordt verzorgd door Michel Peters, projectmanagerCompetentNL en Rijk Rijkse, Senior data analist / data architect van SBB.

Sectoropleiders – in samenwerking met enkele O&O-fondsen in de technische sector, onderzoeken we hoe de opleidingsgegevens van (kleinere) sectorale opleiders kunnen worden geplaatst op Leeroverzicht (Yolande van Doornspeek, projectleider).

De rollen van HOVI en EDU-DEX in het hoger onderwijs
Piet van Ierland, voorzitter Stuurgroep HOVI en directeur Marketing & Communicatie van Tilburg University; & Pauline Thoolen hoofd Informatiemanagement Landelijk Centrum Studiekeuze

Valideren van kills – gamechanger voor de opleidingsmarkt – Een verkenning op het hoe en waarom van valideren van skills en waarom dit een belangrijke oplossingsrichting is voor de opleidingsmarkt.
Raymond Steenkamp, directeur EVC Nederland & Paul Andringa, directeur Libereaux (leden kernteam EVC aanbiedersraad)

EDU-DEX 2.0 – in maart is een toekomstbestendige en schaalbare EDU-DEX-architectuur opgeleverd die ook moderne formaten (JSON) en API’s ondersteunt.  We delen de eerste gebruikerservaringen (Bart de Jong, projectleider).

EDU-DEX spreekuur – inloop voor allen met vragen, opmerkingen of suggesties
Jacco Huijnk, adjunct-directeur & Floris Andréa, Help-Desk EDU-DEX

Jouw suggestie: er is nog tijd en ruimte voor het inbrengen van andere onderwerpen voor het seminar op 17 april; voel je vrij om een – vrijblijvend – voorstel te doen via info@edudex.nl!

Inschrijven voor jaarvergadering en/of seminar kan via onderstaand formulier:

 

  Aanmelding EDU-DEX Jaarvergadering/Seminar 2024

  (vrij toegankelijk)


  Meldt zich hierbij aan voor:


  op 17 april 2024 in Utrecht.
  ● Jaarvergadering: 10.30 - 12 uur + lunch
  ● Seminar: 13.00 - 16.30 uur